Inställd friluftsgudstjänst på Lilla Rödde museum den 31 maj

Vår traditionsenliga och planerade friluftsgudstjänst med folkdans pingstdagen den 31 maj på Lilla Rödde museum är inställd pga rådande situation gällande coronaviruset Covid-19. Samtliga planerade inomhusaktiviteter i arrangemang av hembygdsföreningen framöver är också tills vidare inställda i avvaktan på nya myndighetsbeslut och rekommendationer.

Vi hälsar föreningens medlemmar välkomna att ta med kaffekorgen inför egna utomhusaktiviteter vid Hallsbergs Stenar och Möllehuset. Beundra de fantastiska stenarna och den fina naturen samt kika på föreningens perenner, buskar och träd i trädgården som under året märkts upp med beskrivningar.