Inställd kulturdag med gudstjänst på Hallsbergs Gård den 21 maj

Vår traditionsenliga och planerade kulturdag med gudstjänst Kristi Himmelsfärdsdag den 21 maj på Hallsbergs Gård är inställd pga rådande situation gällande coronaviruset Covid-19. Samtliga planerade inomhusaktiviteter i arrangemang av hembygdsföreningen framöver är också tills vidare inställda i avvaktan på nya myndighetsbeslut och rekommendationer.

Vi hälsar föreningens medlemmar välkomna att ta med kaffekorgen inför egna utomhusaktiviteter vid Hallsbergs Stenar och Möllehuset. Beundra de fantastiska stenarna och den fina naturen samt kika på föreningens perenner, buskar och träd i trädgården som under året märkts upp med beskrivningar.