Julmarknad på Hallsberg söndagen den 1 december 2019 kl. 11 – 16

Välkomna till Hallsbergs Hembygdsmuseum på Ryadalsvägen Heinge, Lövestad.

Vi har julpyntat på gammaldags vis i familjen Nilssons hem. I köket serveras glögg från Sövde musteri och pepparkakor. Försäljning av bröd från Olof Viktors i Glemminge och ”Tolånga 17” charkuterier. Åsgårds gårdsbutik säljer lammprodukter. Elsy Larsson säljer bl a havtorn, och grön tomatsylt. Istvan Nadj säljer egen honung. Monica Paulsson och Mona Sjögren säljer dekorativa klot m m.

Hemstöpta ljus, bl a grenljus säljes. Gunnel Persson säljer eget pärlbroderi. Lisa Johansson säljer hantverk av återbruk. Catharina Brorman visar upp sina Alpackor samt har försäljning av alpackagarn, m m. Bente Timmerman säljer dörrkransar och annat julpynt. Ullica säljer bl a handgjorda vättar. Ciile säljer handgjorda tvålar och ringblomssalva m m. Lions säljer julkärvar. Birgitta Busch säljer sina handgjorda dörrkransar.
Sonja Olofsson säljer sin bokkonst.

Torpets konsthantverk halmslöjd och målade korgar. Birgit Petersén säljer hantverk. Kajsa Hylmö säljer stickade julalster,m m. Bo Lif från Brösarp säljer alster av gammal svepteknik och rotslöjd.

Försäljning av hembygdsföreningens årsböcker. Hembygdsföreningens enrisbuketter, ormhassel, malörtskvistar och hemsnickrade fågelholkar m m. Loppis med skänkta alster.

Med reservation för ändringar.

Korvförsäljning och lotterier. Kaffe serveras, med hembakade kakor. Ni kan betala med swish. Nummer: 1231658822
Nu har vi uppvärmda utställningslokaler
Fritt inträde och fri parkering.

Välkomna hälsar Färs Härads Hembygdsförening.