Julmarknad på Hallsberg söndagen den 1 december 2019 kl. 11 – 16

Välkomna till Hallsbergs Hembygdsmuseum på Ryadalsvägen Heinge, Lövestad.

Vi har julpyntat på gammaldags vis i familjen Nilssons hem. I köket serveras glögg från Sövde musteri och pepparkakor.

Lina och Valle visar klappvänliga getter inne på gården.

Försäljning av bröd från Olof Viktors i Glemminge och ”Tolånga 17” charkuterier. Ulla Jönsson säljer stickade plagg och andra småsaker. Elsy Larsson säljer grön tomatsylt, tomatchutney och squashkakor.

Gunnel Persson säljer eget pärlbroderi. Lisa Johansson säljer hantverk av återbruk. Nicko Cernysson säljer återbruksföremål. Anna-Stina Hultgren Lööw säljer sina bok ”Mors vävnader, hantverk och recept”. Catharina Brorman har försäljning av alpackagarn, m m. Ciile säljer silversmycken och föremål av återbruk. Lions säljer julkärvar. Birgitta Busch säljer sina handgjorda dörrkransar.

Torpets konsthantverk med halmslöjd och målade korgar. Birgit Petersén säljer hantverk. Bo Lif från Brösarp säljer alster av gammal svepteknik och rotslöjd.

Försäljning av hembygdsföreningens årsböcker. Hembygdsföreningens enrisbuketter, ormhassel, malörtskvistar och hemsnickrade fågelholkar m m. Loppis med skänkta alster.

Med reservation för ändringar.

Korvförsäljning och lotterier. Kaffe serveras, med hembakade kakor. Ni kan betala med swish. Nummer: 1231658822
Nu har vi uppvärmda utställningslokaler
Fritt inträde och fri parkering.

Välkomna hälsar Färs Härads Hembygdsförening.