Kulturdag med gudstjänst Kristi Himmelsfärdsdag 10 maj kl 13:30 på Hallsberg Gård

Kulturdag med gudstjänst Kristi Himmelsfärdsdag den 10 maj kl 13.30 på Hallsbergs Gård. Torbjörn Sjunnesson berättar efter gudstjänsten i samlingssalen om militära profiler från östra Färs. Bl a sätter major Anton Johan Morman från Esperöds Säteri, Färs härad på kartan genom att ha lett de Skånska Tremänningarna vid slaget vid Helsingborg den 28/2 1710. Mer militära profiler och militärhistoria från Färs delger oss vår engagerade Torbjörn Sjunnesson under kulturdagen. Det blir även kaffeservering, kollekt samt försäljning av gammaldags pelargoner från Dorotheas tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.