Julmarknad på Hallsbergs Gård söndagen den 3 december kl 11:00 – 16:00

Välkomna till Hallsbergs Hembygdsmuseum på Heinge 9 utanför Lövestad!

Vi har julpyntat på gammaldags vis i familjen Nilssons hem. I köket serveras glögg från Sövde musteri och pepparkakor.
Försäljning av bröd från Olof Viktors i Glemminge och ”Tolånga 17” charkuterier.

Elisabeth Håkansson säljer egentillverkad och handmålad träslöjd.
Yngve Ekelin visar och säljar sina smidesalster.
Catharina Brorman visar upp sina Alpackor samt har försäljning av alpackagarn m m.
Onslunda Borst-och hembygdsmuseum, visar hur man sätter en borste och har försäljning av borstar.
Maskinbroderade handdukar, hemvävda, hemstickade och tovade alster kommer att säljas.
Silversmide
Birgitta Busch säljer sina handgjorda dörrkransar.
Sonja Olofsson säljer sin bokkonst. Torpets konsthantverk. Halmslöjd, målade korgar böcker om kyrkor.
Bo Lif från Brösarp säljer alster av gammal svepteknik och rotslöjd, Försäljning av hembygdsföreningens årsböcker.

Hembygdsföreningens enrisbuketter, ormhassel, malörtskvistar och hemsnickrade fågelholkar.
Loppis med skänkta alster

Korvförsäljning och lotterier. Kaffe serveras med hembakade kakor.Ni kan betala med swish.
Vi har uppvärmda utställningslokaler.
Fritt inträde och fri parkering

Med reservation för ändringar

Välkomna önskar Färs Härads Hembygdsförening